Здраве и красота

Когато диетите и спортът не са достатъчни

С липосукция и липоскулптура при д-р Комитски ще изваете силуета от мечтите си

22.06.2020г. / 09 27ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато диетите и спортът не са достатъчни, може да изваете перфектна фигура с помощта на липосукция. Всички знаем, че има зони на тялото, които се повлияват много трудно от диети. Понякога ограниченията в храненето, които са нужни, не са здравословни по една или друга причина. Зони като корема изискват месеци работа във фитнеса под наблюдението на треньор и с много вложена енергия. А в нашето забързано ежедневие невинаги можем да отделим толкова време и усилия. Тогава най-успешният избор се оказва липосукцията. Когато е направена при добър специалист, тя може да има невероятен ефект. След такава процедура човек променя не само имиджа си и то драстично, а и мисленето си. Опитът показва, че повечето пациенти започват по-здравословен и активен начин на живот след корекцията, защото искат да запазят новия си облик.

Какво трябва да знаем за липосукцията?

Това е утвърден метод за изсмукване на подкожните мазнини. С него може да забравите в голяма степен и за дразнещите стрии, защото кожата се прибира и придобива по-стегнат вид. Скриват се и белезите след раждане, а често и хормоналните промени изчезват след прилагането на този метод за отделяне на излишните мазнини. Процедурата се използва за корем, паласки и бричове, но е подходяща и за бедра, ръце и шия.

Кои са плюсовете на липосукцията?

Добрата новина е, че възстановяването е сравнително бързо. Допълнителен плюс е, че не се налага да отсъствате дълго от работа и да ползвате отпуска си. Самата процедура оставя почти незабележими белези, които обикновено са скрити. Най-големият плюс на корекцията е, че в обработените зони никога повече не се натрупва мастна тъкан. С корекцията казвате сбогом на всички излишни мазнини.

Как да изберем хирург?

Най-разумният начин да изберете хирург, е да се доверите на някой с дългогодишен опит, доказана успешност и добра квалификация. Трябва да намерите професионалист, който да има индивидуален подход. Такъв е д-р Стефан Комитски, който използва в практиката си фини инструменти, което прави възможно изработването на прецизен силует. Оперативният подход на д-р Комитски се базира на дългогодишна специализация и практика в Университетската клиника по пластично-възстановителна хирургия в УМБАЛ Александровска болница София и курсове към практиките на известни хирурзи във Франция. Неговата работа е на световно ниво.

Какво е липоскулптура?

В много от случаите съвременният подход не се ограничава само с изсмукване на мазнините, но се прави и обработка на част от добитата мазнина, която се реинжектира в определени зони, където липсва обем. Тази процедура се нарича липоскулптура. Най-често се прилага за оформяне на „бразилско дупе“ и подобряване на силуета. Може да се използва за попълване на бръчки по лицето, уголемяване на устни, оформяне на скули, брадичка.

Живеем във време, в което не е нужно да съжителстваме с недостатъците си в огледалото. Можем сами да влезем във форма и да получим тялото, което искаме. Доверете се на Royal Plastic Clinic и преоткрийте себе си с липосукция или липоскулптура!