Reality/TV

Петър Михалчев с урок по японска кухня

Кулинарният сенсей ще докаже, че при японците „шега с храната няма"

28.03.2016г. / 14 00ч.
Аз жената
Снимка: bTV

Снимка: bTV

Във вторник вечер от 21:30 часа по bTV майсторът на японската кухня ще отправи ново предизвикателство към отличниците в MasterChef с рецепта за темпура соба в своя мастър клас. В битката за имунитет двамата хоби-готвачи ще сбъднат мечтата си да наблюдават от първия ред как Chef Петър Михалчев филетира змиорка, приготвя соба нудли и темпура от зеленчуци, чипс от крака на скариди и уникален сладко-кисел сос.

Кулинарният сенсей ще докаже, че при японците „шега с храната няма“, а залогът си заслужава всички усилия, ще покаже, че прецизността може да бъде лесна, а чинията да предизвиква възторг, спазвайки култа към красотата на сервираното ястие в страната на изгряващото слънце.

Какво ядат змиорките, къде се крият рисковете при месене на тесто за нудли, защо можеш да ослепееш от кръвта на рибата и ще оправдаят ли очакванията претендентите за титлата MasterChef?

Свързани статии

Стрес тестът ще се окаже почти непреодолим за тримата хоби-готвачи, показали най-слаби резултати в теста за креативност. Приготвянето на калкан в комбинация с перфектната гарнитура ще реабилитира двама от тях и ще изпрати един на елиминации.

Дали състезателите ще покажат завидна техника при обработка на рибата и отличен усет за баланс на вкусовете, гледайте във вторник вечер.

Коментирай