Reality/TV

Какви тайни се крият във "Фермата" 3?

Ето какво споделиха продуцентите

05.09.2017г. / 17 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: btv

Снимка: btv

Участниците в хитовото риалити, ще си построят сами  мястото за живеене. Сезон 3 „Ново начало“ ще се излъчва 6 дни в седмицата, като 21 участници, сред които известни личности, чужденци и емигранти, ще бъдат част от  „Фермата“, която започва на 10 септември по bTV.

Шоуто ги посреща с предизвикателството да изградят живота си отначало. Ферма на практика няма, а първата мисия на героите е да построят сами мястото си за живеене.

Те няма да разполагат с никакви удобства на цивилизацията - вода, ток и комуникации и ще трябва със знанията и уменията си да градят всичко от нулата.

Голямата тайна бе разкрита днес от продуцентите на предаването. Темата на предстоящия сезон е в унисон със световната тенденция, която набира все по-голяма популярност – завръщането към природата, устойчивия начин на живот и намаляване на консумацията и замърсяването.

„Ще запазим романтиката на първия сезон, патриотизма на втория сезон и ще се опитаме да пренесем всичко това на територията на съвременния свят. В настоящето ще ни е трудно да оцелеем, ако продължаваме със същия темп, със свръхконсумацията, със замърсяването. Затова „Ново начало“ има мисия - да предложи модел и на зрители, и на участници, как да поправим стореното зло и да се научим да живеем в съвременния свят с по-малко, но по-качествено.“, съобщи водещият и продуцент Андрей Арнаудов.

„Има едни вечни теми, които са важни за всички - значимостта на семейството, постигането на баланс между работата и семейството и истината, че човек трябва да се научи да търси повече усмивките на тези, които го чакат вкъщи. Това са важните теми и за „Фермата“. Това е предаването, което може да гледате с вашите деца, без да се притеснявате. Ще чуят ценни послания, които ще им  помогнат да се изградят като характери.”, коментира главният редактор на формата Ники Николов.

Той допълни, че нововъведение в сезона ще бъде включването на тематични въпроси, свързани с българската история в дуелите.

Новият елемент в игрите е свързан с една група участници – т.нар. нови българи – чужденци, родени извън България, но припознали страната ни като родина. „Една от участничките е македонка, която се чувства българка и ще бръкне много дълбоко в раната на тези отношения. Тя прави много смели неща, за които ще бъде критикувана, там където е родена.“, заяви Андрей Арнаудов.

Снимки: btv

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати