Готварство

Маслени брускети с чесън, магданоз и пармезан

15 Дек 2016 | 15:10 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 20 минути Порции: 10
Маслени брускети с чесън, магданоз и пармезан

Продукти:

  • 10 филии франзела
  • 125 г масло (1 малък пакет)
  • 3 скилидки чесън
  • ½ връзка магданоз
  • 1 щипка черен пипер
  • 100 г настърган кашкавал
  • пармезан за поръсване

Приготвяне:

Оставете маслото да се размекне на стайна температура. Намачкайте чесъна много добре. Нарежете магданоза на ситно. Овкусете с пипера. Смесете всички съставки с размекнатото масло и разбъркайте добре. Настържете сирената. Намажете брускетите с маслената смес от билки. Поръсете щедро със сирената и печете на слаба фурна около 15 минути или докато хване златиста коричка.

* Забележка: Можете да използвате всякакъв хляб по желание.

Снимка: iStock

Вижте още 9 рецепти за домашни брускети