Меню

Салата с бекон, боб и айсберг

2 януари 2017 | 10:03 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 малка консерва с боб
няколко листа салата айсберг
малка глава червен лук
250 г бекон
За дресинга:
3 супени лъжици майонеза
балсамов оцет на вкус
сол и черен пипер
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В добре загрят тиган запържете до златисто нарязания бекон, след което го извадете и сложете на кухненска хартия да се отцеди от мазнината. В купа сложете накъсаната салата. След това прибавете отцедения боб, лука, магданоза. Залейте с дресинга, разбъркайте и сервирайте.

Снимка: Istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай