Меню

Салата със спанак и пилешко

3 май 2017 | 09:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
400 г бейби спанак
250 г пилешки гърди
няколко ягоди
няколко орехови ядки
синьо сирене
зехтин, лимонов сок
сол на вкус
20 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Пригответе пилешките гърди на грил тиган с няколко капки зехтин. След като са готови може да ги нарежете на парчета. Измийте спанака и го сложете в купа. Прибавете към него месото, нарязаните ядки и ягоди.

Овкусете със сол, лимонов сок и зехтин. По желание може да замените лимоновия сок с балсамов оцет. Ако обичате синьо сирене, няколко парченца ще направят вкуса на салатата още по-богат.

Снимка: iStock

Вижте още:

 

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай