Готварство

Салата „Каталина“

01 Май 2019 | 05:45 |
Рейтинг:
Време на приготвяне: 40 мин Порции: 4
Салата „Каталина“

Продукти:

  • 500 г телешко
  • 3 чаши настъргано сирене чедър
  • 300 г боб от консерва
  • 2 големи домата, обелени и нарязани
  • 1 голяма глава лук, нарязана
  • 1 маруля, нарязана или накъсана
  • дресинг за салата „Каталина“

Приготвяне:

В голям тиган запържете телешкото в малко масло, като предварително сте го нарязали на по-дребни късове. Прехвърлете го в купа за салата. Изчакайте да се охлади. Добавете настъргания чедър, боба, доматите, лука, марулята. Залейте с дресинга и сервирайте. Рецептата за дресинга, вижте тук.

Снимка: iStock

Опитайте още: