Меню

Салата с риба тон, червен боб и царевица

1 януари 2018 | 12:57 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 краставица
2 консерви риба тон в собствен сос
150 г консервирана царевица
1 червена чушка
100 г червен боб от консерва
1 малка глава червен лук
лимонов сок, зехтин, сол на вкус
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Обелете краставицата и я нарежете на тънки колелца, червената чушка също се нарязва. Сложете я в купа и прибавете към нея прецедените царевица, боб, риба тон. Нарежете на ситно магданоза, червения лук на колелца и овкусете със сол, зехтин и лимонов сок. Разбъркайте внимателно и сервирайте.

Следвайте кулинарната ни страница Ръкохватки - лесни рецепти. 

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай