Меню

Пилешки бутчета със зеленчуци от Джейми Оливър

3 ноември 2019 | 05:03 | Михаела Лазарова
4 от 4 гласа
Добави в любими
5 големи домата
4 чушки – червени, зелени, жълти
3-4 пилешки бутчета 
2 големи глави червен лук
6 скилидки чесън
сол, черен пипер на вкус
4 супени лъжици зехтин
4 супени лъжици балсамов оцет
чаена лъжичка сух розмарин
чаена лъжичка сушен червен пипер
90 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

В тавичка сложете нарязаните на едро зеленчуци, заедно с пилешките бутчета (ако са по-големи може да ги нарежете на две) и няколко цели скилидки чесън. Прибавете подправките, зехтина и оцета. Разбъркайте добре с ръце. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност на месото.

Снимка: Facebook

Вижте Всички рецепти с пиле на едно място.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай