Меню

Пиле салса

10 септември 2019 | 06:23 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 бр пилешки гърди
4 чаени лъжици готов микс от подправки (мексикански)
1 чаша готов сос салса 
1 чаша настъргано сирене чедър 
2 супени лъжици заквасена сметана
60 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Поставете пилешкото в намазнена тава за печене. Поръсете с подправките. Разпръснете салсата около пилешките гърди. Печете за около 35 минути или докато пилето стане меко и полуготово. След това поръсете с чедъра и печете за още 5-6 минути, докато се разтопи. 

Снимка: istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай