Меню

Свински карета с марината от балсамов оцет и подправки

12 юни 2018 | 08:00 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г свинско каре, нарязано на пържоли 
риган 
черен пипер 
червен пипер 
чубрица 
сол
кориандър 
½ чаша зехтин 
½ чаша балсамов оцет
50 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Подправките могат да бъдат по избор. Смесете ги заедно с оцета и зехтина. Натопете месото в маринатата. Оставете да кисне в хладилник за 1-2 часа. Изпечете го в предварително загрята на 200 градуса фурна за 45 минути или до златист загар. От време на време обливайте с маринатата, за да стане по-сочно.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай