Свободно време

Коментари и пожелания за новата визия на Az-jenata.bg

Любимото електронно списание е по-цветно, по-шарено и по-интересно от всякога!

01.11.2012г. / 13 22ч.
Аз жената
Коментари и пожелания за новата визия на Az-jenata.bg

Скъпи читателки,

Любимото електронно списание на модерната българка вече може да се похвали със своя нов атрактивен дизайн!

Като всяка уважаваща себе си дама, която държи на външния си вид и Az-jenata.bg реши да промени своята визия, за да е в крак с тенденциите и да отговори на вашите високи изисквания. :-)

Нашият сайт вече  е много по-цветен, пъстър, разнообразен и искрено се надяваме, още по-любопитен за читателките ни. 

Освен новия дизайн, в Az-jenata.bg може да откриете разширена кулинарната ни рубрика, с повече ароматни рецепти отпреди, които се намират на по-видимо място в сайта!

Секцията ни с хороскопи също е по-голяма и вече може да прочетете своя астрологичен коментар за деня, седмицата, месеца или пък цялата година, както според китайския зодиак, така и според галския. 

Благодарение на новия ни дизайн вече ще може да следите прогнозата за времето в цялата страна, във всички малки и големи градове, и то по часове! Вече няма да е нужно да гадаете колко градуса ще е в 15:00 часа и дали да си вземете чадър. Просто ще влезете в Az-jenata.bg и ще откриете разширена метеорологична прогноза.

Вашето мнение е ценно за нас и ще се радваме да споделите в мнение под статията вашите препоръки, критики и/или комплименти за новата ни визия!

От екипа на Az-jenata.bg