Свободно време

Защо са се разделили Марта Вачкова и Владо Пенев и защо още си казват „рожбе“

Отец Братоев подарява Библията на Захари Бахаров, Любен Дилов-син разказва за професията да бъде мразен от хората в „Стани богат“ на 25 февруари 2013

25.02.2013г. / 10 00ч.
Аз жената
Защо са се разделили Марта Вачкова и Владо Пенев и защо още си казват „рожбе“

Библията и билети за постановката „Спанак с картофи“ ще си подарят отец Любомир  Братоев и Захари Бахаров в днешния епизод на „Стани богат“. Отец Братоев е един от емблематичните участници в играта – на 3 март 2006 г. той печели сумата от 50 000 лв., като дарява част от нея за българския параклис на Антарктида. На 25 февруари 2013 той отново ще застане срещу водещия Ники Кънчев и заедно със Захари Бахаров ще играят в името на децата спортни таланти. Неочаквано обаче, двамата ще се затруднят още на първия въпрос...

Преди тях на стола на богатството ще седнат бившите влюбени и вечни приятели – актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев. Двамата ще разкажат за това как са се запознали, как са запазили приятелството помежду си, защо са се разделили и защо все още си казват „рожбе“. Те ще отговарят на въпроси за Ромео и Жулиета, за първите телевизори и татуировките на Марадона.

Веднага след тях в студиото на „Стани богат“ ще влязат двама адаши, които освен името си, нямат нищо друго общо помежду си – Любен Дилов-син и Любов. Двамата ще си припомнят поведението на Бай Ганьо в банята и ще отговарят на въпроси за свиленградското малеби, Мао Дзедун и Хенри Кисинджър и символиката в будизма. Пред водещия Ники Кънчев Любов ще признае, че има мъж до себе си, а Любен Дилов-син ще разкаже за своите близнаци Павлин и Милкана, за професията да бъде мразен от хората и за новите предизвикателства.

Как ще завърши играта на трите тандема и каква сума ще съберат, ще разберем в „Стани богат“ днес, на 25 февруари, от 20 ч. по Нова ТВ.

Коментирай
Свободно време