Свободно време

Звездите на българската музика с пролетен концерт

Рецитал на български естрадни изпълнители в зала „България“

11.03.2013г. / 17 26ч.
Аз жената
Краси Гюлмезов

Краси Гюлмезов

Популярният композитор Красимир Гюлмезов събира звездите на българската естрада за голям пролетен концерт. Веселин Маринов, Нели Рангелова, Мария Илиева и Мариана Попова са само част от известните изпълнители, които ще се представят с негови песни.

Свързани статии

Рециталът ще се състои на 2 април 2013 от 19 ч в зала „България“. Няма да мине и без участието на половинката му Вили Гюлмезова, с която ще изпълнят най-обичаните песни на Дует Шик. Фолкпевецът Стефан Митров също ще се включи със свое изпълнение. Всички песни в програмата ще бъдат изсвирени на живо от специално сформиран за концерта бенд под ръководството на Краси Гюлмезов.

Китаристът Бисер Иванов и цигуларят Орлин Цветанов, които са част от триото на примата Лили Иванова, басистът Юри Божинов и барабанистът Жоро Марков ще акомпанират на певците. Композиторът Светослав Лобошки също ще излезе на сцената като гост-музикант на китара. Откритието на Слави Трифонов Любена Нинова и младата изпълнителка Лили Пенчева ще са вокалната група на всички изпълнения, но ще се представят и соло с по една авторска песен на Краси Гюлмезов, написана специално за тях. Билетите за пролетния концерт вече са пуснати в продажба на касата на зала „България“ и в интернет мрежата на eventim.bg, като цените са от 20 до 50 лв.

Коментирай
Свободно време