Свободно време

Изложение "Флора" пролет 2013 събира почитатели на цветята

„Флора“ пролет 2013 и „Кожен свят“ от 20 март 2013 в Интер експо център

19.03.2013г. / 09 20ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

За пореден път специализираната изложба „Флорапролет 2013 ще събере в дните от 20 до 24 март 2013 г. в София, Интер експо център стотици почитатели на цветята.

„Флора“ е специализирано изложение, в което вземат участие български и чужди фирми в областта на цветопроизводството и градинарството.

Традиционно на изложението ще бъдат представени фирми, които предлагат богат избор на цветя, посадъчен материал (луковици, семена за цветя и зеленчуци, билки, разсад за балконски и градински цветя), често срещани или екзотични листно-декоративни растения, тревни смески за затревяване на градини, паркове и стадиони, керамични, стъклени и пластмасови изделия, аксесоари, сувенири и специализирана литература.

Освен всичко това, на изложението могат да се купят и подходящи подаръци – сувенири и ароматни свещи. Има и възможност за договаряне и търговия на едро.

Свързани статии

По същото време и на същото място, от 20 до 24 март, ще се проведе специализираното изложение „Кожен свят“, в което вземат участие български и чужди фирми. Те ще предложат голямо разнообразие на кожени изделия – якета и палта от естествени и изкуствени кожи, обувки и чанти. Тук могат да се намерят кожени аксесоари, шапки и ръкавици. Не пропускайте възможността да се запознаете с новите модни тенденции в света на кожите.

Входът и за двете изложби е свободен от 10 ч. до 18.45 ч. включително и в неделя – зали 5 и 6 за Интер експо център – София.

До експо центъра може да се стигне и с линия 1 на метрото, посока Обеля – „Младост“, едноименната станция в края.

Коментирай