Свободно време

Попречиха ли семейните емоции на звездите да тренират за Dancing Stars

Латинка на Витоша, Део на кафе с баба си, Ицо на детската площадка с дъщеря си

08.04.2013г. / 17 23ч.
Аз жената
Ицо Хазарта с дъщеря си Лора.

Ицо Хазарта с дъщеря си Лора.

Актрисата Латинка Петрова и нейният партньор Фил прекараха слънчев уикенд на Витоша. Двамата катериха планината и се подготвяха за изпълнението на фокстрот, което ще видим тази вечер на сцената на Dancing Stars. Неуморната Латинка изкачи на един дъх всички стълби, за да се радва на красивата гледка към София.

Део бе изненадан по време на тренировката си в залата от любимата си баба Даша. Тя е истински почитател на шоуто и не пропуска нито едно предаване. Много е горда от представянето на внука си. Део се оплака, че е свалил близо 7 килограма и до края на шоуто ще изчезне. Баба му веднага взе нещата в свои ръце и обеща да приготви вкусна баница за него и красивата Елена. Дали водещият е възстановил спортната си форма ще видим тази вечер при изпълнението му на страстно аржентинско танго.

Ицо Хазарта доведе в залата за тренировки малката си дъщеричка Лора. Тя харесва танците, дрехите за балерини и като всяко дете не приема думата „Не“. Ицо твърди, че когато е с децата си, наистина си почива и когато те му кажат татко, той се чувства татко. Рапърът-татко не можа да откаже на малката си чаровна дъщеря и я заведе на люлките на детската площадка. Тази вечер по Нова ТВ от 20 часа той и Лили ще покажат румба.

Коментирай