Свободно време

Красавицата и професорът на стола на богатството

Веселин Маринов и Кольо Гилъна дует в „Стани богат“, Никол Станкулова и Николай Овчаров са другата двойка в утрешния епизод

22.04.2013г. / 17 30ч.
Аз жената
Красавицата и професорът на стола на богатството

Естрадата и рокът правят нестандартен дует в утрешния епизод на „Стани богат“, по Нова ТВ, вторник, 23 април 2013, от 20 ч. Веселин Маринов и ексвокалът на група „Контрол“ Кольо Гилъна ще седнат на стола на богатството, за да покажат как различните музикални стилове се обединяват в името на бъдещите спортни таланти.

Пред водещия Ники Кънчев всеки един от тях ще разкаже любопитни истории от музикалната си кариера – какво е да си идол на различни поколения, тежи ли любовта на народа и какво животно е рокът? Защо полицията арестува Кольо Гилъна по време на негов концерт и какво е общото между алкохола, наркотиците и рок музиката?

Свързани статии

Момичето на времето и мъжът извън времето – Никол Станкулова и Николай Овчаров ще бъдат следващата двойка в утрешния епизод. Дамата, която изненада всички с комбинацията от чар и ум, ще седне до човека, който изненада целия свят с откритията си. Красавицата и професорът говорят за археологията като призвание и титлата „българския Индиана Джонс“, може ли красивата жена да бъде умна и как се развенчават митовете?

Тази година сезонът на „Стани богат“ е благотворителен и е посветен на най-голямата социална инициатива на Нова ТВ за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант – програмата „Стани шампион“. Нейното начало е поставено през 2010 г., когато именно в студиото на Ники Кънчев известни личности събират сумата от 265 000 лева. От тогава до днес повече от 60 деца, лишени от родителски грижи в цялата страна, са станали част от програмата.

Със събраните от този сезон средства още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма „Стани шампион“ и ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.

Коментирай