Свободно време

Открийте своята честота на вибрациите

„Честотата на вибрациите“ – Пени Пиърс

12.06.2013г. / 16 46ч.
Аз жената
Открийте своята честота на вибрациите

Откритията на XXI век за връзката тяло-ум-дух и взаимовръзката с космоса промениха възгледите и ни помогнаха да осъзнаем вродената интелигентност на Земята. Човечеството еволюира в разбиранията си и днес осъзнава енергийната връзка, дори симбиоза с майката Земя и необходимостта да живеем в хармония с невидимите енергийни закони, които управляват живота.

Все по-осезаемо усещаме енергията вътре в нас и извън нас, нейните качества, както и законите, по които тя функционира – честота, вибрация, резонанс, вълни, колебания, цикли, октави и спектри. Откриваме, че тези понятия ни помагат да разберем и усвоим най-новите техники, с които да постигаме най-доброто за нас тук и сега. С тези техники ще можем да повишаваме енергийната честота на нашето тяло и ум, защото ако енергийната вибрация е висока, бърза и чиста, животът се разгръща с лекота и в синхрон със съдбата ни. Ниската, бавна и недотам хармонична честота поражда живот, изпълнен с препятствия и разочарования.

Хората с развита чувствителност към невидимите светове отдавна усещат интуитивно, че фините честоти на нашите тела и на Земята непрестанно се ускоряват. Отначало това ни изнервя, причинява ни необясним дискомфорт. После външният свят също се ускорява, става забързан и дори хаотичен. В крайна сметка ние се приспособяваме към новото по-високо ниво на енергия и нашето съзнание израства в същата степен.

Сега тази промяна протича съвсем явно за голяма част от обществото, докато ние се мъчим да функционираме, когато всичко нараства и се увеличава: обемът на данните, които трябва да обработим, часовете будуване, за да свършим работата си, приливната вълна негативизъм, която приемаме за нормална. Днес не е лесно човек да запази вътрешното си равновесие! Излизаме от Информационната ера и навлизаме в Епохата на Интуицията, която ще бъде белязана от трансформация в начина, по който възприемаме действителността. Където нищо не е нито толкова кратко, нито прекалено дълго при възприемане на реалността.

Въпросите сега са: как да научим правилата на този променящ се и разширяващ се от вибрации свят и как да развием нашите енергия и съзнание, за да функционираме в него? Как да затвърдим и балансираме новите възприятия, идентичност и поведение, докато старият начин на живот се мята в предсмъртна агония?

В книгата „Честотата на вибрациите“ Пени Пиърс, автор на „Пътят на интуицията“ и „Силата на момента“, с ум и такт преплита велики учения, лични преживявания, впечатления от своята работа като психолог и умели методи за повишаване на изконната честота и издигане не само на нашия индивидуален живот, но и на живота в целия космос.

Тя ни показва как:
Да усетим личната си вибрация и да почувстваме собствената си изконна честота
Да се освобождаваме от негативни вибрации
Да подреждаме личното си енергийно поле
Да превърнем непродуктивните емоционални навици в продуктивни
Да материализираме енергията на желанието
Да разберем защо понякога материализацията не се случва

Пени Пиърс ни дава най-важните инструменти за повишаване честотата на вибрациите ни и за създаване и изживяване на идеалния за нас живот!

Всички ние сме под въздействието на най-различни положителни и отрицателни енергии, независимо дали го осъзнаваме. С мъдростта в тази книга ще се научите как да повишавате вибрационното си ниво, т. е. своята честота, а това има благотворно въздействие върху вас и човечеството. Масару Емото, автор на „Тайните послания на водата“

Коментирай