Свободно време

Любо Киров е 4-ият съдия в X Factor

Бившият вокалист на група Те ще избира бъдещите музикални звезди на България

07.08.2013г. / 13 45ч.
Аз жената
Любо Киров е 4-ият съдия в X Factor

Разпознаваш ли по някакъв начин себе си в лицето на всички млади таланти, които с огромен ентусиазъм се впускат в X Factor?
Разбира се, че виждам себе си по начина, по който участниците преследват мечтата, а тя никога не трябва да се изоставя. Смятам също, че сега, когато има подобни формати като X Factor, те имат по-добрия шанс, отколкото ние преди време.

Как си представяш новия X Factor на България? Какъв трябва да бъде той, за да спечели твоята подкрепа?
Аз ще търся човека X Factor, който може да даде заявка, че ще остане на музикалната сцена дълги години след участието си във формата. Нека това бъде само началото на една голяма кариера, защо не и световна!

Лично удовлетворение, забавление или победа на всяка цена - с каква нагласа би посъветвал участниците да влязат в този формат?
Важно е желанието за победа да присъства, но нека не забравят, че музиката не е спортно състезание. Ако бъдат себе си, ако са позитивни и уважават всички около себе си, успехът е гарантиран.

Ще стане ли сцената на X Factor свидетел на премиерата на нова песен на Любо?
Изпреварихте ме с този въпрос, затова ще разкрия, че премиерата на новото видео към песента ми "Имам само теб" ще се случи oще в началото на втория сезон на X Factor .

Коментирай