Свободно време

Кой ще вземе 100 хил. лева, Криско, Поли Генова или Мария Драгнева?

Петя Буюклиева е специален гост-коментатор в „Музикална академия“

22.10.2013г. / 15 15ч.
Аз жената
Кой ще вземе 100 хил. лева, Криско, Поли Генова или Мария Драгнева?

Шоколадовата Прея ще открие елиминационния концерт на „Музикална академия“. Тя бе избрана от зрителите за най-добър изпълнител за миналата седмица с изпълнението си в ролята на Джанис Джоплин.

Свързани статии

В телевизионната музикална академия вече всички подкрепят всички, легендите обучават младите, а младите харесват титулярите. Новият сблъсък е между звезди и звезди, но едните са в ролята на жури, а другите в ролята на изпълнители. Участниците обвиняват журито, че не е достатъчно честно и обективно. Журито става все по-безкомпромисно и критично към изпълненията.

Петя Буюклиева ще се завърне на сцената на „Музикална академия“, но този път като специален гост коментатор, а дали тя ще бъде толкова емоционален коментатор, колкото и изпълнител предстои да видим в ефира на TV7.

Поли Генова, Криско и Мария Драгнева ще се борят за оставане в „академията“ и наградата от 100 000лв. Всеки от тях ще изпее по едно парче в дует с приятел от своята група. Журито има правото да спаси един артист, а другите двама ще продължат дуела на сцената.

Дичо ще партнира на Криско при изпълнението на хита „Дим да ме няма“ и на Поли Генова в авторската й песен „One Lifetime is not enough“. Мария Драгнева е пред голямо предизвикателство и ще влезе в ролята на Бионсе с „I was Here“, за което ще й партнират Прея и Георги.

Коментирай