Свободно време

TV скандали: Рут Колева предизвика Кичка Бодурова на дуел, а Криско напусна

Криско напусна „Музикална академия“

23.10.2013г. / 14 40ч.
Аз жената
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Концертът за елиминация в „Музикална академия“ нажежи до червено страстите между жури, ментори, участници и защитници.

Първо, Петя Буюклиева за пореден път се скара с продуцентите заради изказването й, че шоуто се е превърнало в „Пиянска академия“, в която една от звездите много „академично“ е повърнала върху пианото в една от репетиционните зали. Всички скочиха, че това е лъжа, Петя почти се разплака и замалко да напусне шоуто.

Тя твърдеше, че е подложена на натиск и манипулация, а продуцентите упорито защитаваха тезата, че подобно нещо не се е случило, тъй като няма запис. Изненадващо спорът бе разрешен от рапъра Криско, който си призна, че се е пошегувал, като е разказал на Петя въпросната история за Дичо, но явно тя е приела шегата насериозно и искрено се е възмутила от измислената история. Петя му благодари, като скочи от мястото си и го целуна под прожекторите на сцената.

За пореден път в шоуто се разрази скандал между Рут Колева и Здравко от „Ритон“. Младата певица го обвини, че той толерира Кичка Бодурова, която се е представила много по-лошо от Мария на предишния концерт. Здравко й предложи да седне на стола му в журито или да мълчи. В спора се намеси и самата Кичка Бодурова, която каза, че „Не познава кое е това момиче Рут“ и препоръча на младата джаз и соул изпълнителка да бъде по-възпитана и с повече уважение към журито. Скандалът се разрасна до обидни размери, в които всички нападаха всички. Накрая Рут Колева сензационно обяви, че предизвиква Кичка Бодурова на музикален дуел, но легендата отклони предложението с довода, че това е под нивото й.

Свързани статии

На елиминациите се явиха Криско, Поли Генова и Мария Драгнева. И тримата се представиха блестящо. Журито реши да даде шанс на младата Мария, която спаси с два гласа в нейна полза. Така тя остава в Музикална академия и продължава състезанието за 100 000 лв. Журито остави Криско да се конкурира с Поли, която той сам предизвика на дуел. Поли Генова го размаза с подкрепа от зрителски вот над 85%, а рапърът изпя за прощаване хита си „Почивни дни“.

Обратно на линията си до момента, през цялата вечер Фънки подкрепяше Криско, въпреки че само допреди седмица твърдеше, че това момче категорично не може да пее, а рецитира на сцената. Фънки обяви, че вече гледа на него с нови очи, защото Криско е драматичен артист, прави страхотно шоу и спазва своя линия на поведение и представяне, която започва да му харесва. Сближаването на вечния рокаджия Фънки и популярния рапър Криско стигна дотам, че Фънки скочи на сцената и куфя като малко дете по време на изпълнението му на финала на шоуто.

Ще се престраши ли легендата Кичка Бодурова да се качи на сцената с ментора на най-младите в академия Рут Колева предстои да се види в ефира на TV7.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Силви ( преди 10 години )
Рядко се изкушавам да пускам коментари. След "изказванията" на Рут не се сдържах.Не искам да плюя Рут. Не искам да плюя и Любо. Ще ви кажа какво ще направя - където и да ги видя или чуя в медийното пространство ще ги игнорирам. Ако ги видя по някоя тв веднага ще сменя канала, ако чуя Рут да пее на живо някъде - веднага ще се махна, ако има статия в медия за тях няма да я прочета. Ще науча и децата си да ги игнорират. Ще накарам децата си да научат децата си (когато ги имат) да игнорират такъв тип хора.Не гледам "Музикална академия" заради изказванията на Рут. Загубихте ме като зрител още при първия и крясък.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време