Свободно време

Георги Христов и Криско готвят общ проект

Куп звезди на сладка раздумка в предаването „Жените говорят“

25.11.2013г. / 14 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Тази неделя, на 24-ти ноември, точно в 12:00, певицата Йоана Захариева – Йоко влезе в студиото на „Жените говорят“ в компанията на двамата си сина Йово и Ясен. Пред Жени и Мая чаровната певица разказа за приятелските отношения между майка и нейните синове и допълни: „Искам децата ми да са добри и смели хора“.

Разговорът в студиото на най-шумното женско шоу се завъртя около скорошното участие на певицата в популярен реалити формат и стреса след прекараните седмици пред погледа на цяла България: „Изолацията ме научи да бъда много смела“, сподели още Йоко.

Само пред зрителите на TV7, Йоана изпълни новата си песен „Тази сила“ и разказа, че въпреки дългогодишното отсъствие от българската музикална сцена, музиката остава нейната голяма любов. „В момента съм влюбена и съм много щастлива!“, призна красивата певица, но отказа да сподели името на човека до нея.

Ина Живова разговаря с музикантите от „Ice Cream“, които изпълниха най-новата си песен „Захир“. Пред зрителите на Терминал 7, изпълнителите разказаха за удоволствието и лекотата, с която се работи с Юлиян Вергов и Диляна Попова, главните действащи лица от новото им видео.

Кралят на българската поп музика Влади Ампов-Графа бе специалният гост на неделното шоу. „Издържам на темпото, защото съм зареден от много любов от Мария и моите две деца!“, сподели певецът и допълни, че се старае да балансира между музиката и семейството си. Графа отказа да даде прогноза кой ще е победителят от „Музикална академия“, въпреки че не отрече, че има фаворит.

Пред Мая и Жени харесваният певец разказа и за удовлетворението от търсенето и продуцирането на нови таланти. Той представи пред зрителите на „Жените говорят“ най-новото попълнение в екипа си – Nickname. „Музиката трябва да се прави с желание и любов!“, каза в заключение популярният певец.

Криско: „Музикална академия“ е един елитен затвор!“, каза с шеговит тон актуалният рап изпълнител. Пред Жени и Мая, рапърът сподели, че не се притеснява от медийните нападки по негов адрес: „Ако спрат да ме нападат, тогава ще започна да се притеснявам“, допълни той по повод критиките към провокативните му текстове.

Рапърът категорично отрече да има отношения с наркомрежата в България и призна, че сам финансира клиповете си. В студиото на „Жените говорят“ Криско разказа подробности около новото си парче „Идеал Петров“, но бе лаконичен по въпроса дали в момента има жена до него, която го кара да се чувства идеално.

Катето Евро отново забърка сладки изкушения, специално подготвени за имения й ден.

Коментирай