Свободно време

Марта Вачкова със свое звездно шоу

Актрисата и тв водеща стартира свое предаване „Шоуто на Марта“

26.02.2014г. / 15 13ч.
Мария Дуковска
Марта Вачкова със свое звездно шоу

На 1 март стартира новото предаване на БНТ1 – „Шоуто на Марта“. Всяка съботна вечер от 19 часа Марта Вачкова ще надниква в живота на родните знаменитости. Тя ще провокира своите гости да правят на сцената на шоуто неща, които самите те не подозират, че могат.

„Марта цял живот прави шоу и това е едно завръщане към мен самата. „Шоуто на Марта“ съм аз.“ – признава една от най-обичаните водещи в българския ефир.

Денят, в който ще се излъчва „Шоуто на Марта“, не е избран случайно. „В събота сме заедно със семействата си и се забавляваме. Животът не е само новини. Искаме всеки, който ни гледа, да почувства радостта от това да сме заедно.“ – казват от екипа на новия формат.

Свързани статии

Още с първия си епизод, „Шоуто на Марта“ залага на силни и атрактивни гости, химията между които ще си проличи в студиото. На бляскавата сцена Марта ще посрещне поп певеца Миро, актрисата Луиза Григорова, вечната Катя Евро и актьора от „Под прикритие“ Ивайло Захариев. Първите гости ще вдигнат наздравица за успеха на авторския проект на Марта.

Само в новото предаване зрителите ще чуят първи песента на Миро – „Деца“, а Ивайло Захариев ще разкрие едно щастливо събитие, което очаква в живота си. А защо чаровната водеща звънна по телефона на Асен Блатечки, зрителите ще разберат тази събота, един час преди централната емисия новини на БНТ1.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
моето име ( преди 10 години )
Всеки със свое шоу !За останалите - супа за духане !Хляб, зрелища и избори !От римско време все са си така нещата !Да му мислят плебеите !Тая Марта явно е с връзки в телевизията !Да живее и да пребъде шоуто като такова !Хачо Бояджиев ни го завеща и сега нема оттърване !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар