Свободно време

Любимата алкохолна напитка разкрива част от личността

Любителите на шампанското са непоправими романтици

30.11.2014г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Коя е любимата ви алкохолна напитка? Всеки има своя любима. Напитките не са само нещо, което допълва вечерята ни или приповдига настроението ни на парти вечер. Те издават част от нашата същност. Вижте какво показват за вас алкохолните напитки, които предпочитате.

Червено вино

Любителите на червеното вино обичат партитата и събиранията, които не са твърде шумни. За тях е важно докато отпиват от качественото червено вино да могат да водят вдъхновяващи разговори. Имат усет за красивото, стилни са и винаги правят впечатление с визията си.

Могат да оценят квалитетното вино дори и когато го отпиват в пластмасова чаша. Интелигентни, големи романтици, добре организирани са, големи професионалисти, обичащи да постигат успехи всеки ден от живота си.

Шампанско

Ако ваша любима напитка е шампанското, то вие повече от всеки обичате лукса и романтиката. Харесвате флирта и при всеки удобен случай показвате вашето очарование.

Бира

Ако бирата е ваша любима напитка, то вие сте иновативни, обичате да експериментирате и да се забавлявате. Харесвате вдъхновяващите идеи и сте готови да им отделите достатъчно време докато станат реалност.

Изключително комуникативни сте, а в общуването си с другите хора може да се каже, че сте и малко ексцентрични. Цените хубавата музика и се интересувате от изкуство.

Коктейл Космополитън

Този екстравагантен коктейл е любим на дамите, които откриват в себе си някои от героините на „Сексът и градът“. Отпивайки от тази невероятна комбинация от вкусове, вие потъвате в дълбоки размисли и разсъждения с момичетата за мъжете, живота и кариерата.

Обичате модата, вярвате в голямата любов и сте големи експериментатори в секса.

Бяло вино и / или водка

В случай, че някоя от тези две напитки (или двете) са предпочитани от вас, то вие сте всестранна личност и пиете в зависимост от настроението ви. Имате предприемачески дух и се стремите да заемате лидерски позиции. Независими сте и изключително креативна личност.

Коктейли Блъди Мери, Мохито, Кайпириня

Жадувате за лято, партита и екзотични пътувания. Тези три коктейла са любими на хората, които могат да нарекат себе си авантюристи. Обичате да съчетавате полезното с приятното. Еднообразието ви отегчава, затова често обичате да сменяте работата си или мястото за почивка.

Текила

Пиещите текила крещят „Парти!“. Това са изключително забавни хора, които често търсят повод и добра компания, с която да се забавляват. За тях петък вечер е луда, изпълнена с приключения и безкрайно дълга. Обикновено хората обичащи текила са освободени от всякакви предразсъдъци.

Коктейл Маргарита

Любителите на белите пясъци, морето и палмите могат да отпиват от този коктейл през цялата година. Те често имат възможността да пътуват до чужди земи и да се докосват до лукса и красотата на необикновени места. Имат високо мнение за себе си и стриктно подбират хората, с които общуват.

Уиски

Хубавото уиски е напитка, която е част от образа на хората, които наричат бойци, но не в лошия смисъл на думата. Любителите на уиски са темпераментни, успешни личности и лидери.

 

Свързани статии

Джин

Предпочитате комфорта и сигурността и рядко предприемате рискови начинания. Приемате реалността и сте силно фокусирани към близките и семейството.

Мартини и ликьор

Вие сте клубна дива. Обичате да сте под светлините на прожекторите, да флиртувате и трудно се обвързвате. Но не защото не искате, а защото търсите идеалния. Рядко експериментирате, когато става въпрос за хубава храна, напитки и за мъже.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
До Анонимен: slujenbo li ? hahahha , ili savsem li4no ,? ha sega de .....az sam savsem li4no s ........toi znae
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
8 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Много искам, да те залюбя, Михаелке
отговор Сигнализирай за неуместен коментар