Свободно време

Незабравими коледни филми

За повече забавни моменти

23.12.2017г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Коледни и новогодишни празници, ухание на коледно дърво, курабийки с джинджифил и канела, топъл шоколад и много подаръци. Цяла година с нетърпение очакваме уюта на тези вълшебни дни, в които сме с близки и приятели.

Вечерите могат да бъдат наистина забавни, ако в празничната си програма включите и някои от незабравимите коледни филми като „Сам вкъщи“, „Елф“, „Лошият Дядо Коледа“, както и:

„Коледната песен на мъпетите“ / „The Muppet Christmas Carol“

Помните ли невероятното куклено шоу на мъпетите? Не пропускайте отново да се срещнете с едни от най-любимите ви образи от детството. Не само ще се забавлявате, но ще получите и много важни поуки за живота.

„Коледата невъзможна“ / „Jingle All the Way“

В този филм ще видите Арнолд Шварценегер в различна светлина. Неговият герой е преуспяващ бизнесмен, който няма време за близките си. Често не изпълнява своите обещания, затова за Коледа решава да купи на сина си желаната от него играчка Турбомен. Но въпросната играчка е търсена не само от него. Не пропускайте забавната коледна комедия.

„Тайните служби на Дядо Коледа“ / Arthur Christmas

Една смешна и вълнуваща анимация, която разказва за това как Дядо Коледа успява да раздаде на всички деца по света своите подаръци. Нещо повече, филмчето ще ви срещне и с Прадядо Коледа.

„Камъкът на раздора“/ „The Family Stone“

Романтична комедия за всички фенове на невероятната Сара Джесика Паркър. Нейната героиня трябва да придружи приятеля си на коледното парти у неговото семейство. Но въпреки магията на Коледа, тя не е посрещната топло. Едно предложение за брак и куп объркани ситуации.

„Умирай трудно“ / „Die Hard“

Филмът едва ли има нужда от резюме. Ако за тези празници телевизионните канали не са го предвидили в празничната програма, пуснете си го на DVD и си припомнете историята на полицая Джон Маклейн (Брус Уилис).

„Дневникът на Бриджит Джоунс“ / „Bridget Jones's Diary“

Още една пленяваща романтична комедия, разказваща за любовта, Коледа и ужасните празнични пуловери, които роднините ни подаряват по това време на годината. Филмът е колкото забавен, толкова и напомнящ за това, че не трябва да спираме да се борим за истинската любов. Вижте брилянтната игра на Рене Зелуегър, Хю Грант и Колин Фърт.

„Четири Коледи“/ „Four Christmas“

За Кейт (Рийз Уидърспуун) и Брад (Винс Вон), които скоро са си казали „ДА“ това е първата незабравима Коледа. Ситуацията малко се усложнява, тъй като родителите на двамата влюбени са разделени и всеки е поел по свой път. Ето защо те трябва да посетят 4 семейни събирания. Какво се случва? Гледайте и ще разберете.

„Наистина любов“/ „Love Actually“

Една романтична лента с три номинации за „Златен глобус“, три номинации от Британската академия с участието на Хю Грант, Ема Томпсън, Кийра Найтли и други. Филмът разказва за любовта, разбитите сърца и за това как любовта е навсякъде около нас. Ако сте загубили вяра в истинското и магията на любовта, този филм е за вас.

Весели празници!

Снимки: outnow.ch

Свързани статии
Коментирай
Свободно време