Свободно време

Какво показва линията на сърцето за вас

Хиромантията е изкуство с хилядолетна история

11.06.2015г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Хиромантията е изкуство за характеризиране и предсказване на бъдещето чрез изследване на дланта. Гадаенето по дланите на ръцете има хилядолетна история. Според някои източници, то е поставило началото си в Индия, а по-късно се е разпространило към Китай, Тибет, Египет, Персия и в в Европа.

В някои култури дори се смята, че информацията от минали животи или кармичната информация може да бъде разчетена по линиите на дланите. Днес ви предлагаме да разгадаете какво показва линията на сърцето за вас като личности.

A) Ако линията на сърцето започва от хълма на Сатурн (средния пръст) то вие сте личност, която е родена да бъде лидер. Амбициозни сте, независими, природно интелигентни, но егоисти в любовта. В ситуации на напрежение винаги знаете как да постъпите, а при вземането на решения рядко се колебаете. От друга страна сте по-малко чувствителни и студени към другите.

B) Ако линията на сърцето започва между хълмовете на Сатурн и Юпитер (средния пръст и показалеца) тогава за вас може да се каже, че сте внимателни и мили към другите. В допълнение за вас може да се каже, че често се колебаете при вземането на решения, предпазливи сте, особено в любовта. Доверието ви може да бъде спечелено трудно. Когато се налага да се изправите пред трудности, влагате цялата си енергия, за да ги преодолеете. В любовта сте романтици и често се влюбвате и имате нереалистични очаквания.

Свързани статии

C) Ако линията на сърцето започва от хълма на Сатурн (под показалеца) показва, че вие сте страстна личност, особено в любовта. В работата си влагате цялото си сърце и сте големи перфекционисти. На моменти проявявате излишна колебливост. Идеалисти сте и почти всичко за вас има някакъв сантимент.

D) Ако линията на сърцето започва от вътрешния хълм на Марс (между показалеца и палеца), вие сте търпеливи личности, грижовни и добронамерени.

Снимка: facebook

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати