Свободно време

10 признака, че имате селфи зависимост

Селфи маниак ли сте?

15.07.2015г. / 10 42ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

На вниманието на всички пристрастени към селфитата – ако все още не осъзнавате, че сте зависими от неудържимо продължаващата мания по селфи снимките, сега е време да си избистрите истината!

Ще ви покажем няколко ясни знака, че сте прекалили с манията си да документирате лицето си по всевъзможни начини. Ето ги и тях:

1. Независимо какво точно правите сте готови да преустановите с всичко, щом зърнете перфектното място, светлина, пейзаж, фон или настроение, което да щракнете със селфи стика си.

2. Смятате себе си за майстор на селфи прическите и позите.

3. Близките ви знаят всичко за #TBT манията, защото непрекъснато ги молите да ви пращат снимки от детските ви години.

4. Документирате всичко. Срещате се със стар приятел? Развълнувано селфи. Повишение в работата? Селфи с шампанско. Току-що са ви зарязали? Депресарско селфи. Имате ли какво още да добавите? Ако да – определено сте зависими.

5. Станали сте спец в подбора на подходяща светлина и грим за селфи. Знаете кое ще изглежда добре в близък план и кое – не.

6. Вратът ви се е изкривил от непрекъснатото позиране. Дори започвате да кривите главата си в „най-добрата поза“ без да се снимате.

7. Имате си списък наум с любимите си пози за селфи и винаги знаете коя е най-подходяща за случая, особено според грима и прическата.

8. Имате си разпознаваема физиономия – нещо като „синята стомана“ на Зулендър. Дори сте сложили собствен хаштаг на своите „физиономии запазени марки“.

9. Ах, ако можеше да направите кариера в правенето на селфи – не е ли това мечтаната работа за вас?! Не казвайте, че не сте си го помисляли!

10. Първото нещо, което си мислите, когато пазарувате е: „Ох, колко хубаво ще изглежда това в Instagram!“

Цялото това говорене за селфи манията ви кара да... си направите едно страхотно селфи!

Фотоматериал: Tumblr, GIFs, just for fun

Коментирай