Свободно време

Българско момиче стана „Мис Туризъм Европа“

„Мис Туризъм Планет“ стана представителката на Колумбия, а „Мис Туризъм Америка“ е от Боливия

14.07.2015г. / 15 14ч.
Аз жената
Българско момиче стана „Мис Туризъм Европа“

Вероника Велинова Стефанова спечели титлата „Мис Туризъм Европа“ и представи страната ни достойно в престижния международен конкурс „Мис Туризъм Планет 2015“, който тази година се проведе в Гърция.

Чаровната блондинка е на 23 години, от София. Завършила е специалността „Политически науки“ и иска да продължи образованието си. В свободното време обича да пътува и да кара джет.

На световния финал на конкурса участие взеха момичета от държавите: Турция, Латвия, Черна гора, Австралия, Гърция, Украйна, Русия, Колумбия, Боливия, Мартиника, Мавриций и др.

Красавиците посетиха различни дестинации в южната ни съседка Гърция. В Солун участваха в уникално модно ревю с известни световни марки, като Roberto Cavalli, Just Cavalli,Celine и др. В Паралия Катерини участничките бяха ангажирани с разнообразна програма включваща среща с кмета на града, плажна фиеста, ревюта и др.

Претендентките за титлата „Мис Туризъм Планет 2015“ посетиха и столицата Атина. Момичетата имаха уникален шанс да се запознаят лично със световноизвестния дизайнер Панос Зинас, който ги покани във вилата си, която е една от най-скъпите в света и се състои от петнадесет отделни къщи за гости, а придвижването от единия до другия край на басейна става с надуваема моторна лодка, споделя въодушевено Вероника!

Финалът на конкурса „Мис Туризъм Планет 2015“ се състоя на 03.07.2015 г. сред изумрудените води на морето и лазурното небе на крайно съблазнителния Остров Миконос. Спектакълът премина в три тура. Момичетата се представиха по бански костюми, национални костюми и официални рокли на Versace 1969.

„Мис Туризъм Планет“ стана представителката на Колумбия, а „Мис Туризъм Америка“ е от Боливия.

Коментирай