Свободно време

Какво показва линията на сърцето за вас и любовта?

Ако имате двойна линия, то вие сте големи късметлии

01.09.2015г. / 14 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако погледнете двете си длани, ще видите много линии, възвишения. Всички те са част от хиромантията и носят определено значение. Днес разглеждаме линията на сърцето и какво показва тя за нас и за любовта в живота ни. 

Ако линията на сърцето има много разклонения, които сочат към пръстите ви

 

Вие сте родени лидери. Независими и интелигенти сте и винаги успявате да вземете правилните решения. От друга страна, гледате твърде материалистично на живота. Що се отнася до любовта, в нея ще имате много късмет. Чувствителни сте и лесно усещате емоциите на любимия човек. За вас може да се каже, че сте роден експерт в любовта. Лоялни сте към партньора, но на моменти твърде ревниви.

Ако линията на сърцето има много разклонения, които сочат към средата на дланта ви

 

Вие сте внимателен и добър човек. Грижовни сте и винаги се стремите да помогнете на близките ви, което до някаква степен ви отклонява от собствените приоритети. В любовта може да се каже, че имате късмет. Не сте особено романтични, но компенсирате това с повече страст в леглото. Пазете чувствата си, защото понякога сте лесно раними в любовта. 

Ако в края на линия на сърцето има няколко разклонения

Вие сте уверени в себе си, независимо дали става въпрос за живота или любовта. Намирате щастието във всичко край вас. Внимателни сте към другите и лесно се влюбвате. Комуникативни сте и лесно създавате контакти, които нерядко от приятелство се превръщат в любовна връзка. За вас любовта трябва да бъде идеална, в противен случай не е любов. 

Ако линията на сърцето е леко закривена надолу

Вие сте изключително търпелива личност. Обичате работата си и отдавате голяма част от личното си време. Лесно се повлиявате от събитията около вас. В любовта по-скоро сте пасивни и на моменти самотни. Ако искате да бъдете щастливи запомнете, че вашите желания са на първо място. 

Свързани статии

Ако линията на сърцето ви е двойна, това е показател за отлични взаимоотношения в любовта. Ще се радвате на щастлив брак и чудесен партньор. 

Ако линията на сърцето е пресечена от две или повече линии, това предполага, че ви е трудно да се концентрирате върху вашите близки и че бихте могли да живеете разделени за дълги периоди от време. 

Ако линията на сърцето е твърде къса, за вас може да се каже, че не сте дружелюбни личности. В любовта по-често попадате на неподходящи партньори. Ако искате да промените това, бъдете по-мили и социални. 

Снимки: torontomesh.com

Коментирай