Свободно време

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева вече не са двойка

Двамата бяха двойка около една година

05.12.2015г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева. Снимка: instagram.com

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева. Снимка: instagram.com

Те са млади, талантливи, но вече не и щастливо влюбени. Актьорът Ненчо Балабанов и чаровната Йоанна Драгнева вече не са двойка.

„Така... за да предотвратим някои неверни писания в „жълтата преса“ нека да уточним: Да, връзката ни с Йоанна имаше приливи и отливи напоследък и вече сме разделени. Но в това няма нищо „пикантно“ и не е замесена нито изневяра, нито ревност. Изписаха се някои пълни глупости. Йоанна е прекрасен и супер стойностен човек, артист и отскоро общински съветник. Стискам й палци и в новото поприще и ще продължавам да я подкрепям и ценя като колега и приятел. Просто ни се разминаха пътищата, работните графици и... останалото е лично. Но имахме една истинска и прекрасна Любов. Наистина Любов. Хубава вечер на всички.“ – написа в личния си профил във Фейсбук Балабанов.

Откровеното съобщение на актьора бе провокирано от слухове през последните няколко седмици относно взаимоотношенията му с Йоанна. Двамата бяха двойка около една година. Тук може да прочетете и едно вълнуващо интервю с Ненчо Балабанов.

Коментирай