Свободно време

Най-добрите коледни албуми

За вашите незабравими празници

24.12.2015г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На коледните празници имаме нужда от своите близки, от уханието на коледното дърво, топлината на канелените свещи и приказната празнична музика. Едни от най-любимите ни песни свързани с коледните и новогодишни празници, ни предават своите послания.

Да не спираме да вярваме, да обичаме, да пазим топлината в сърцата си и да помагаме. Защото това е и посланието на празниците. За да бъдат вашите дни и вечери незабравими, споделяме няколко чудесни коледни албума, с които да озвучите дома си. Весели празници!

Ако сте фен на великия Елвис Пресли, не пропускайте тази Коледа да си пуснете коледния му албум. За едни топли празници под звуците на блуса.

Коледата не би била никога същата без „All I Want for Christmas Is You“. Ето защо си подарете много романтика и любов с музиката на Марая Кери.

Желаем ви прекрасни празници с музиката на Селин Дион.

„The Christmas Collection: The Best of Jackson 5“ Назад във времето през 70-те на 20-ти век с коледната музика на невероятните Jackson 5.

Коледа с Барбара! Барбара Стрейзънд ви подарява много топлина, магия и любов с брилянтното си изпълнение на едни от най-познатите ви коледни песни. Една класическа Коледа.

За почитателите на операта и Лучано Павароти е тази вълшебна селекция от коледни песни.

Майкъл Бубле издаде няколко албума с чудесна коледна музика. Не пропускайте и нея.

Добавете повече разкош в празничната вечер с коледния албум на Франк Синатра.

Кели Кларксън е младата изпълнителка, която ще добави още повече настроение на празника ви с коледния си албум.

Коледата звучи модерно и различно в албума на Леона ЛюисChristmas, With Love“


Коментирай