Свободно време

Забавни разлики между мъжете и жените

Как спят и как пазаруват двата пола

04.01.2016г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda.com

Снимка: boredpanda.com

Приликите и разликите между жените и мъжете често са толкова различни и същевременно толкова интересни и забавни. Мислим, че се познаваме добре, че можем да предвидим всяка негова или нейна стъпка, но всъщност не е така.

Да погледнем забавната страна и да видим какви са истинските профили на мъжа и жената, представени под формата на комикси.

Да започнем с това колко време е необходимо на мъжете и жените, за да се подготвят за работния ден. Очевидно господата се справят много бързо, докато много дами се нуждаят от поне час, час и половина време, в което да си направят тоалет и да създадат впечатляваща визия. В такъв случай, мъжете дали пропускат нещо?

За дамите цветовете са палитра от тонове и красиви нюанси, докато господата значително стесняват своето виждане.

Още забавни илюстрации, показващи как двата пола виждат себе си в магазина за дрехи, когато избират облекло. Жените винаги слагат някой друг килограм отгоре, докато мъжете виждат себе си като Аполон, независимо, че в действителност плочките на корема липсват.

Докато жените забелязват в своите подобни облеклото, аксесоарите, прическите, през главата на мъжете минават коренно различни мисли.

Двата пола се различават и в това как преживяват поредната несполучлива връзка. Емоциите на жените взимат връх, но страданието им е кратко. При мъжете има период на осъзнаване, може би радост, но страдат по-продължително.

Уважаеми господа, бъдете търпеливи към половинките си. На тях времето никога не им стига, за да се направят красиви.

Дори когато спим, ние се различаваме от мъжете. Такива сме си, искаме повече място на спалнята за себе си. Това не означава, че не обичаме половинката си.

Моментът с пазаруването и избора на стоки също е забавен. Когато си избират шампоан, жените имат поне 10 критерия за оценка на продукта, а мъжете в повечето случаи само един.

Снимки: boredpanda.com;brightside.me

Още по темата:

 

Коментирай