Свободно време

Галски хороскоп

Кое е рожденото ви дърво

05.02.2016г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ясен – 15 май – 3 юни; 22 ноември – 1 декември

Представителите на тази зодия са непосредствени, взискателни и амбициозни. Често живеят бохемски, щедри са и са готови да дадат и последния си залък на близкия. Приятелите им винаги могат да разчитат на помощта им. Интелигентността и интуицията им ги издигат в кариерата. Обичат свободата и мразят да се съобразяват с когото и да било. Все пак влюбят ли се, са верни, постоянни в чувствата си и разумни.

Габър – 4 юни – 13 юни; 2 декември – 11 декември

Прецизни естети, Габърите често биват смятани за превзети. Те пък имат известна доза презрение в характера си и не се интересуват от хорското мнение. Родените в този период са дисциплинирани и дипломатични. За съжаление рядко проявяват инициативност и мразят отговорностите. Нерешителни са, тъй като ги е страх да не сбъркат в преценката си. Артистичните им заложби могат да ги издигнат в обществото, а силно развитото им чувство за дълг и саможертва ги превръща в прекрасни партньори в живота.

Смокиня – 14 юни – 21 юни; 23 юни; 12 декември – 21 декември

Чувствителната натура на Смокините има нужда от топлина и свобода, за да прояви положителните си качества. Честни и изпълнени с добри намерения, те са готови да се отзоват на всяка молба за помощ. В работата си са разумни, практични и самокритични. Родените в този период са нежни и сантиментални. Живеят по изградена от тях самите линия на поведение, пълна с табута и задръжки. Стриктно изпълняват семейните си задължения дори и това да не им харесва.

Снимка: istock

Бреза – 22 юни

Брезите са изтъкани от нежност и дипломация. Компанията им е много търсена, тъй като винаги са премерени в действията си и излъчват спокойствие. Скромната им, лишена от снобизъм натура, може да се приспособи към всякакви условия. Работливостта и упоритостта им са качества, ценени от началниците им. Брезите са творци с развихрено въображение. Умеят да се наслаждават на живота и често вкусват от пълното щастие. Страстни любовници, те умеят да подпалват любовта на партньора си.

Маслина – 23 септември

Родените на този ден са разумни и мразят да си усложняват живота. Не се съобразяват с околните и не се натрапват. Умеят да контролират емоциите си, а и не се тревожат безпричинно. Изключително толерантни, те имат вродено чувство за правда. Предприемчивостта им помага да постигат онова, което искат. Обичат да се впускат в рисковани начинания. В любовта са малко ревниви, но са готови да дадат пълна свобода на партньора си, ако той спечели доверието им.

Свързани статии

Бук – 22 декември

Родените на този ден умеят идеално да организират живота си. Вместо да си губят времето в мечти, те кроят планове и ги осъществяват. Идеално боравят с пари и бюджетът им винаги е балансиран. Обичат да икономисват – това им дава сигурност. Честността, прямотата и организаторският им дух са основните качества, с които напредват към върха. В любовта Букът няма фантазия. Търси домашния уют и е добър родител.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Koleva ( преди 8 години )
А за 24ти юни не намирам информация
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
От редакцията: ( преди 8 години )
Ема, статията е разделена на три страници. В третата страница има описание за вашата дата!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Димчо ( преди 8 години )
2 rate up comment 2 rate down comment
Ema ( преди 8 години )
И ако си роден на 23 септември?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар