Свободно време

Сънища, които не бива да подминавате

Какво се опитват да ви кажат

17.03.2016г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки сънува. На някои сънищата са черно-бели, други сънуват цветно. Понякога образите, които виждаме на сън, са отражение на събитията през изминалия ден, но много често те се опитват нещо да ни подскажат. Вижте някои сънища, чиито тълкувания не бива да подминавате. Не забравяйте, че в нашия съновник може да разтълкувате и други ваши сънища.

Летене – Кураж и оптимизъм

Сънищата, в които сънуваме, че летим са необикновени. Ако скоро сте сънували себе си летейки свободно (не със самолет), това означава, че сте готови да поемете следващия смел избор в живота ви. Вероятно в този етап се намирате под натиска на рутината.

Вашата душа търси освобождение. Искате да направите промяна в кариерата или личния живот. Действайте, защото това ще ви даде възможност да се изкачите още по-високо.

Вода – Амбиция, риск и промяна

Водата обикновено присъства в сънищата на хората, които обичат да поемат рискове или да търсят нови възможности. Обичате да си поставяте големи цели или подсъзнателно искате да продължите да се развивате напред. Сънят показва, че вероятно сте изправени пред труден избор. Оставете събитията да ви водят.

Сънят означава и да бъдете решителни в действията си, а не колебливи. Може да ви е страх, но в противен случай няма как да получите това, за което мечтаете. Ако често сънувате вода, нещата около вас ще се случват с лекота.

Пътища – Съдба и простота

Ако сънувате пътища, то вероятно наяве избирате живота ви да върви по труден и криволичещ път или поне на този етап нещата изглеждат така. Също подсъзнанието ви се опитва да ви каже, че трябва да погледнете на нещата по-опростено.

Премахнете ненужната драма в живота ви. Съсредоточете вниманието си върху това, което се случва тук и сега. За щастие вие сте от тези хора, които вярват в съдбата си. Не се страхувайте да поемете повече риск.

Зелен цвят – Любов, страст и изцеление

Сънувате ли, че около вас е много зелено, това означава, че на този етап от живота си сте щастливи и доволни от това, което имате. Продължавайте да живеете всеки ден от живота си със страст.

Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че нямате право да не използвате своя потенциал. Продължавайте да влагате страст в работата си, любов в контактите с хората. Зеленият цвят в съня означава, че сте преминали през важен процес на емоционално изцеление. Ако е имало трудни моменти, то те са зад гърба ви.

Коса – Сексуалност, статус и свобода

Сънят, в който виждате коса, може би вашата собствена, може да се тълкува като притеснение по отношение на любовта и това, че партньорът ви се интересува само от секс. Вашето подсъзнание ви подсказва, че е време да разкриете сексуалността си.

Вероятно не ви харесва сегашният ви социален статус и е време да установите тесни връзки с други хора. Ако косата, която сънувате е дълга, значи се стремите към постигането на повече свобода. Премахнете ограниченията.

Мравки – Подкрепа, упорита работа

Сънищата, в които виждате мравки, могат да се тълкуват в смисъл, че работите много, а животът ви сякаш преминава край вас. Може би подсъзнанието ви се опитва да ви каже, че не е нужно да решите всички проблеми наведнъж, но сънят може да означава и да не оставяте проблемите да се трупат.

Свързани статии

Мравките са познати като работливи насекоми. Ако ги сънувате означава, че много ще работите, но в екип. Сънят означава, че и цените връзките, които имате със семейството и приятелите.

Котки – Женственост, духовност и сила

Сънищата, в които виждате котки означават, че се нуждаете от по-чести контакти с представители от женския пол или това да бъдете малко по-женствени. Котките символизират и дълбоко, лично духовно пробуждане.

Снимки: istock

Коментирай
Свободно време