Свободно време

Знаци, че вашият ангел пазител е наблизо

Намирането на монети или банкноти е признак, че може би вашият ангел е тук

14.04.2022г. / 15 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували за ангелите пазители. Понякога си представяме как изглеждат, а има и такива моменти, в които край нас сякаш се случват странни и необясними неща. Дали нашият ангел пазител не е наблизо?

Ангелските знаци са навсякъде около нас, само трябва да ги забележим. Ето няколко сигурни знака, че край вас има такава висша сила.

Огледайте се за пера

Намирането на перо по пътя ви е един от най-честите признаци, че вашият ангел пазител е наблизо. Когато намерите пера, било то бели или красиво оцветени, интересни, на необичайно място, това е знак, че ангелът ви пази.

Облаци

Един от най-големите ангелски знаци е облак, чиято форма наподобява ангел. Вашите ангели пазители също могат да подскажат за своето присъствие чрез такъв облак. Затова при синьо небе с бели облачета е добре да се загледате в него.

Монети

Намирането на монети или банкноти е признак, че може би вашият ангел е наблизо. Ако намерите монета по пътя си, не само я вземете, но ѝ обърнете внимание. Каква е цифрата на нея, значи ли нещо за вас.

Какво си мислехте преди да намерите монетата, молили ли сте се тези дни да имате финансови постъпления. Намерените пари може да са знак към вас от ангела ви. Дори и най-дребната монета означава, че вие сте подкрепяни и закриляни, макар и на моменти да не го усещате.

Искри от цветове

Ангелите са същества на любовта и светлината. Когато виждате кълба, необясними блещукания на светлина или цветни премигвания, означава, че наблизо има ангел. Ярка звезда, която улавя вниманието ви, проблясък на светлина без действителен източник на светлина, необичайни сияния. Всичко това е признак, че имате невидима закрила.

Опитайте се да затворите очите си и ако все още виждате светлината, вероятно до вас има ангел. Отпуснете се, дишайте, за да ви обгърне ангелското сияние.

Промени в температурата

Когато сте в присъствието на ангели, може да почувствате промяна в температурата около вас. Възможно е изведнъж да почувствате лека и приятна топлина или втрисане, изтръпване, нещо като лек натиск в областта на главата, гърба и врата си. Едно вълнуващо физическо проявление.

Свързани статии

Усещане за ангели

Случвало ли ви се е да сте сам в стаята, но да имате усещането, че има и някой друг? Или да усетите, че сякаш някой минава край вас. Понякога ангелите пазители правят своето присъствие осезаемо.

Цифри

Един от най-честите начини, по които ангелите се опитват да уловят нашето внимание е чрез така наречените ангелски цифри. Обърнете внимание на повтарящи се цифри например 333, 111, 444 и други. Ангелът е наблизо.

Снимка: istock