Свободно време

Неща, които всяка жена трябва да направи преди 40

Връзка с по-млад мъж

20.11.2020г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всяка възраст е специална за жените. В годините ставаме по-мъдри, по-красиви, по-успешни, преоткриваме себе си. И това съвсем не са клишета, с които искаме да преглътнем факта, че времето минава. Това е реалността.

Силата на жената се увеличава с възрастта. Наближавайки 40, правим равносметка за живота си. Срещнахме ли голямата любов, изпуснахме ли я или тепърва ще я открием? Дали се грижим добре за себе си, може ли да кажем винаги „Да“ и „Не“. Днес споделяме кратък списък на това, което всяка жена трябва да направи преди своите 40.

Отидете на едно или повече приключения с най-добрите приятелки

Вземете картата на света и планирайте следващото лудо пътуване. През лятото, зимата, няма никакво значение. Открийте нови места.

Открийте вашето вдъхновение

Със сигурност има известна личност, писател, музикант, на когото се възхищавате. Те от своя страна имат редица вдъхновяващи цитати. Намерете този, който да бъде вашето ежедневно вдъхновение.

Простете на някого

Не забравяйте, че прошката не е толкова за другия човек, колкото за вас самите. Дори и да не споделите вашето намерение, опитайте се вътрешно да простите на този, който ви е наранил– бивш любим, приятел, роднина, колега. Не губете положителната си енергия, тя ви помага да бъдете в хармония.

Връзка с по-млад мъж

Всяка жена трябва да опита от всички плодове на любовта. Връзката с по-млад мъж, било то и мимолетна, наистина ще ви подейства презареждащо.

Пътувайте сами

Пътешествията с приятелки са забавни, но поне веднъж заминете сама на почивка, макар и кратка. Ще видите колко презареждащо може да бъде такова пътуване. Пренареждате мислите, приоритетите си.

Премахнете токсичните хора

Всеки има в обкръжението си личности, чието присъствие би искал да елиминира. Направете го, отървете се от тези хора, които не ви разбират, не са позитивни, не ви подкрепят, имат негативна енергия.

След напрегнат ден си правете масаж

Напрегнати дни няма да липсват и макар да нямате всеки път възможност да им се отдадете, постарайте се поне веднъж месечно да посещавате масажист или релаксираща процедура.

Хранете се сами

Хубава вечер в малък уютен ресторант или неделен следобед в любимото ви кафене с книга в ръка. Доставете си тези минути, в които може да останете само със себе си.

Спортувайте

Ако до този момент сте бягали от спортните активности с какви ли не оправдания, време е да промените това. Започнете да спортувате, влезте във форма, обичайте тялото си, грижете се за него.

Говорете пред публика

Кажете нещо мило пред всички на сватбата на ваши приятели, на собствената ви сватба, пред колеги на фирмени събития и т. н. След това ще се почувствате изпълнени с позитивизъм и увереност в собствената си личност.

Откажете се от работата, която не е за вас

Животът е твърде кратък, за да го прекарате в отброяване на минути и часове на нежелано работно място. Не стойте и минута, потърсете най-доброто за себе си и бъдете удовлетворени и успешни.

Вземете си домашен любимец

Животните обичат безусловно. Срещата след дългия работен ден с тях ще ви презареди, ще елиминира стреса.

Свързани статии

Направете си професионална фотосесия

Помните ли как в „Сексът и градът“ Саманта си направи професионална еротична фотосесия? Е, вашата може да не е еротична, но точно когато сте в най-добрата си форма, застанете пред фотообектива.

Правете неща, които ви плашат

Поне един път в годината се изправяйте пред страховете си.

Снимка: istock

Коментирай
4 rate up comment 3 rate down comment
gosko ( преди 7 години )
васи *** съвети: <<Вземете си домашен любимец Срещата след дългия работен ден с тях ще ви презареди, ще елиминира стреса.>>стреса причинен от чуденето що ли прави любимеца по време на "дългия работен ден"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар