Свободно време

Ще снимат „Сексът и градът“ 3

Всички актриси са се съгласили за продължението

28.12.2016г. / 14 55ч.
Мария Дуковска
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

 

След години на спекулации дали ще има трета част на култовата поредица „Сексът и градът“, вече има сигурна информация, че проектът е одобрен и планиран за снимки догодина.

Според източник на The Sun, актрисите Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са постигнали споразумение и са дали съгласие да се снимат в продължението на филма.

Култовият сериал на HBO приключи с финален 6-ти сезон през 2004-а година. Малко след това обаче бе заснет игрален филм, който излезе през 2008-а, а 2 години по-късно заснеха и втора част, чието действие се развиваше основно в Обединените арабски емирства.

Свързани статии

От 2010-а година насам се спекулираше много около темата за трета част от филмовата поредица, но Сара Джесика Паркър, която е и продуцент на филма, упорито запазваше мълчание по темата. Ето че сега явно все пак са се договорили и трета част ще има.

Източникът на британската медия твърди, че актрисите са прочели сценария за новата част и той е одобрен от всички тях. Според него единствената, която се е колебала за филма, е била Сара Джесика. Тя не е искала да снимат трета част, тъй като вече са доста по-възрастни от предната серия.

Вижте в галерията ни как се промениха актрисите от филма през годините.

Коментирай