Свободно време

Никол Шерцингер: Аз съм котенце в любовта!

Гаджето на Григор Димитров призна, че е голяма романтичка, що се отнася до любовта

20.03.2017г. / 13 11ч.
Мария Дуковска
Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

 

Никол Шерцингер се определя като „лъв“ за много аспекти от живота, но що се отнася до отношенията ѝ с представителите на мъжкия пол, красавицата се счита за истинско „котенце“.

Звездата, която изгря на музикалната сцена с групата Pussycat Dolls, сподели в интервю пред The Mirror, че оглупява от любов понякога.

„Аз съм лъв в повечето аспекти от живота ми, освен в любовта. Там съм като малко котенце. Аз съм безнадеждна романтичка. Оглупявам от любов. Не съм от тези момичета, които казват: „Да, обичай ме! Не съм такова момиче.“

На въпрос за Григор Димитров Никол отказва да отговори, но за всички е ясно, че звездата е влюбена в нашия тенисист. Само преди няколко дни двамата посетиха кът за изработка на глинени съдове и публикуваха снимки в Instagram.

Двамата не се виждат заедно на снимката, заснети са поотделно, но е повече от ясно, че са били там в един и същи момент.

Под своята снимка в мрежата Гришо бе написал, че е истински перфекционист, явно визирайки уменията си в глинената изработка, а Никол публикува снимка, на която е нарисувала сърце.

 

Никол и Григор се виждат от 2015-а година, а само преди месец и половина звездата дойде в България с тенисиста. По време на престоя си Никол бе видяна да обядва с майката на Григор и посети Боянската църква.

Коментирай