Свободно време

Константина Живова сготви 5-звездна вечеря на Сашка Васева и Денди

ТВ водещата стартира седмицата в „Черешката на тортата“

20.06.2017г. / 13 24ч.
Мария Дуковска
Снимка: Петър Тодорински

Снимка: Петър Тодорински

Константина Живова показа един от многото си таланти и приготви петзвездна вечеря за Сашка Васева, Гери Турийска, Денди и Дий.

Водещата на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR стана част от предаването „Черешката на тортата“ и подготви вкусна вечеря и интересни изненади за своите гости.

Константина Живова прие предизвикателствата и тежката задача да експериментира за първи път с ципура, сготвена с морска сол и баница със спанак. Водещата признава, че кухнята е любимото ѝ място, а кулинарните изкушения, с които посрещна гостите, доказаха това. Домакинята посрещна останалите участници с домашната ракия на баща си и домашни хлебчета с билки. А гвоздеят на вечерта, който разтопи всички ледове преди десерта (сладолед), бе играта с предизвикателства и балоните с хелий.

Константина е известна на зрителите като една от водещите на сутрешния блок „България сутрин“, а почитателите на кулинарните й изкушения я познават и от блога й Try with Ina. Тя написа и романа „Завинаги“, който бързо се превърна в бестселър. В натоварения си график Ина винаги намира време да сготви здравословна храна за 8-годишната си дъщеря Дария, а една от следващите ѝ цели е да напише продължение на книгата си.

Коментирай