Свободно време

Седмичен хороскоп за 1 – 7 януари 2018

Лъвовете да се пазят от интриги

02.01.2018г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Със стартирането на 2018-та може да ви осени мисълта, че трябва да се избавите от всичко старо и да си вземете разни нови неща. Полезна идея, особено ако подарите предметите за благотворителност. Близките едва ли ще ви подкрепят, но няма и да ви пречат. На работното място намалете инициативата, бъдете по-наблюдателни.

Реагирайте гъвкаво на опитите на колегите да ви въвлекат в противоречията си. Може леко да се разочаровате, защото ще забележите кой мързелува с одобрението на шефа, но не го преживявайте твърде драматично.

Дева

Годината ще започне без изненади. Обстановката у дома ще е спокойна и ще ви помогне да подредите мислите си. Ще получите важна информация, благодарение на която ще уредите финансов въпрос по-бързо, отколкото сте си представяли. Ако се наложи да предприемете някакви служебни пътувания не ги отлагайте. Както шефът, така и колегите ще похвалят резултатите от работата ви. Не се наемайте с медиаторска функция между хора, които са в конфликт помежду си.

Везни

Вдъхвате доверие и ще ви е много лесно да създадете нови контакти, които ще са полезни за бизнеса и професионалния ви напредък. Идеите ви ще получат нужното одобрение и може да стартирате подготовката за реализацията им. Проявете предпазливост, ако се налага да работите или пък някой от конкурентите ви е представител на зодия Скорпион.

Разговорите ви с тях трябва да са абсолютно ясни и недвусмислени, за да не се стигне до вредни противоречия. Не се чувствайте отговорни за съдбата на всичките си близки, роднини и съседи. Едно е да помагате, съвсем друго е да се оприличавате с тях.

Скорпион

Концепциите ви обикновено са правилни, но начинът, по който ги поднасяте на хората от обичайното си обкръжение е доста неприемлив. Както вие, така и околните не обичат да ги критикуват. Запазете спокойствие и изчакайте момента, в който те ще ви покажат съгласието си по спорните въпроси.

Не създавайте конфликти там, където ги няма. Действайте бързо, организирано и последователно. Не отлагайте нищо „за по-нататък“, защото ще изникнат нови ангажименти и времето ви за размисъл ще е доста ограничено.

Коментирай