Свободно време

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Очакват ни промени

05.01.2018г. / 17 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За Лъвът кучето ще стане верен спътник. През новата китайска година, родените под тази зодия ще бъдат успешни, спокойни и ползотворни. Началото на 2018 г. може да не е толкова лесно, затова не се притеснявайте. Опитайте се да задържите емоциите си и да взимате всички решения само след като сте ги обмислили добре. Интуицията ви невинаги ще работи в правилна посока, затова се доверете на разума си.

Дева

Новата година започва за Девите с рестарт. Ще насочат вниманието си към добри практики като йога, посещаване на курсове, семинари. Важно е да се опитат да се съсредоточат върху едно нещо или най-много върху две. Ако са разумни ще могат да постигнат и финансови успехи. Добре е да пазят личния си живот в тайна. „Щастието обича мълчанието“ е вашето мото за следващата китайска година.

20 цели, които да си поставите през новата година

Везни

Няма да липсват успехи в годината на Жълтото земно куче за Везните, но трябва да бъдете внимателни. Кучето може да доведе хора в живота ви, които да се опитат да ви контролират или да попречат по някакъв начин на начинанията ви. Не допускайте това.

Скорпион

Скорпионите ще плуват в късмет през следващата китайска година. С каквото и да се заемат ще постигнат успехи. Постоянството ще им помогне да постигнат новите си цели. Годината на Жълтото земно куче ще им помогне да започнат нова връзка, а някои от вече обвързаните представители на зодията ги очаква и брак. Хубаво е скорпионите да намерят и време за забавления и за приятелите си.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Бауджаф ( преди 6 години )
А небесното синьо куче на поднебесната империя?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар