Свободно време

Любовен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Романтика за Лъвовете

08.01.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През втората седмица на новата година любовта в известен смисъл ще бъде повърхностна. Интензивна връзка между Венера и Плутон във вторник ще ни накара да се чувстваме сякаш губим контрол върху любовния си живот, сякаш той се движи в нежелана посока. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашите упоритост и амбиции може да ви помогнат да постигнете успехи в работата, но когато става въпрос за любов, нещата ще стоят по друг начин. Като представители на зодия Овен ще искате да се освободите от всяко чувство на контрол върху партньора си. И така ще е по-добре. Контролирайте работата си, а в любовен план заложете на романтиката. Това ще ви спести гнева на половинката.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Телец

Уважаеми Телци, тази седмица може да имате разминавания между вашите морални и духовни виждания и тези на партньора ви. Ако и двамата премълчавате теми, по които не сте на едно мнение, това само ще усложни нещата. Бъдете открити един с друг, но не забравяйте за страстта помежду ви.

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Близнаци

Вашата еротична природа ще бъде събудена тази седмица по един изненадващ начин. Не само ще имате повече физическа енергия за любов, но ще имате необходимост да говорите с любимия човек за вашите най-дълбоки желания. Това ще бъде положителна стъпка, тъй като ще насърчи интимността и в крайна сметка ще ви остави да се почувствате по-свързани. Но бъдете внимателни! Не споделяйте подробности за личния ви и интимен живот на ваши приятели.

Рак

Вашите любовни взаимоотношения имат потенциал да достигнат нови и по-дълбоки измерения тази седмица. Докато вие искате да разговаряте повече с половинката, той или тя може да се нуждае от усамотение. Ако усетите, че това се случва, опитайте да дадете малко пространство на партньора, докато ви даде вибрации, че вече може да се доближите.

Коментирай