Спечелете си покани за „Ледникова епоха“

Чудният свят на праисторическите животни

2018-01-11 11:06:00 | Михаела Лазарова

Какво ще кажете за среща с мамути, саблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици? Az-jenata.bg може да ви отведе на чудна разходка в „Ледникова епоха“, където ще може да видите растенията и животните от последната ледникова епоха на Земята. Експозицията е разположена в Софарма Бизнес Тауърс, в София и отвори врати за посетители на 7-ми декември 2017 година.

Тук могат да се разгледат 22 животински интерактивни макета на бозайници с научно точни движения, оцветяване, звуци и козина. Всяко животно, част от експозицията се движи и издава звуци. Експозицията е снабдена с интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият гигантски скелет на праисторическо животно.

Ако сме привлекли вниманието ви, ето как може да си спечелите две двойни покани за разходка в ледниковата епоха. Пред вас има анкета, на която трябва да дадете верен отговор.

Попълнете данните за контакт, а на 12.01.2018 г., на томболен принцип от всички читатели посочили верен отговор, екипът на Az-jenata.bg ще изтегли и двамата печеливши. Играта стартира днес, на 8.01.2018 г. Желаем ви успех!