Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Девите да се пазят от конфликти

08.01.2018г. / 15 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Промените, които обмисляте и към които се стремите малко по малко ще започнат да се осъществяват. Ще успеете да стартирате проект, за който до момента не сте разполагали с необходимите условия. Ще получите и предложения за сътрудничество. Ориентирайте се към обсъждане на условията и бъдете готови да отстоявате позициите си.

Потърсете информация за форми на краткосрочно обучение, чрез които бихте могли да повишите знанията си и се възползвайте. Ще е полезно, защото всяка промяна ще поведе след себе си друга и е желателно да умеете да ги комбинирате.

Дева

Не сте в позиция да въздействате върху събитията, така че не се опитвайте да ги изпреварвате, а да се възползвате от тях доколкото е възможно. Няма как да отстоявате изискванията си, ако ви е трудно даже да ги формулирате.

При подобни обстоятелства вероятността да попаднете в конфликтна ситуация не е за пренебрегване и е по-добре да я избегнете. Ще стигнете до споразумение в някаква дилема с роднини, с които ще можете да оформите и подпишете писмено споразумение. Бъдете внимателни по време на пътуване.

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Везни

Плановете, които обмисляте на моменти граничат с илюзии, защото не си давате ясна сметка за сериозността на някои фактори, с които ще се наложи да се съобразите. Мислете за актуалното си положение и за това как да стабилизирате позициите си. Не бързайте с каквито и да било кардинални промени, няма да оправдаят очакванията ви.

Ще постигнете целите си, ако действате бавно, методично и последователно. Не пренебрегвайте необходимостите на членовете от семейството. Съдействайте им в трудни моменти, едва ли ще се справят без съучастието ви.

Скорпион

Празниците отминаха, но впечатленията от тях все още изпълват съзнанието ви и ви подтикват да разказвате преживяванията си. Сигурно ви е забавно, но помислете доколко е добре за вас активно да привличате вниманието към себе си.

Енергетиката ви е стабилна, но не е желателно да се престаравате на работното място. Ще настроите колегите срещу себе си. Отделете време, а ако се налага и средства, за обучение и обогатяване на познанията си в практикуваната от вас област. Ще увеличите възможностите си за повишаване на доходите или намиране на по-атрактивна работа.

Коментирай