Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Рак

Прочетете подробна прогноза за новата година за представителите на зодия Рак

17.01.2018г. / 12 41ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ракът си е достатъчен сам на себе си. Той употребява своя интелект и невероятната си памет, за да се потапя в самосъжаление и да си „връща дълговете“ помни добрините, но помни и лошото и рано или късно си отмъщава. Ракът ползва знанията и опита си като оръжие за атака, бори се с въображаеми врагове и живее предимно с миналото си.

Ракът се движи назад или встрани и се плаши даже от сянката си. Ракът е много ласкав и много обичлив, но в подсъзнанието си винаги мисли за несъществуващи опасности. Най-важното нещо за Рака е домът и семейството му. Ракът има нужда от време за мислене, не трябва да се принуждава да бърза. Ако имате време да култивирате Рака като рядко и екзотично растение, няма начин да не получите превъзходни резултати.

Прочетете каква е прогнозата за годината, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Само с две думи може да се опише предстоящата 2018 г. за Раците: надежда и късмет. Напредъкът ще е скокообразен. Ще успеете да „избутате“ всичко, което до този момент по една или друга причина сте били принудени да „замразите“.

В началото на годината скоростта ще е по-ниска, ще се натъквате на сложности от обективен характер. Неведнъж ще си зададете въпроса дали сте в състояние да се справите и дали не е по-добре да се откажете. Отговорът е единствен, а именно, че „връщане назад няма“. Където и да сте, правете каквото можете със средствата, с които разполагате. След първата сполука ще се почувствате по друг начин, ще повярвате в себе си и ще „увеличите оборотите“. Мислете консервативно, действайте предпазливо и търсете взаимноизгодни решения. Там, където другите питат „защо“, вие попитайте „защо не“.

Възползвайте се от натрупания опит със собствена интерпретация и ще оставите следа върху вече утъпканите пътеки. За да победите трудностите трябва да преборите собствените си страхове. Преодолейте качествата, които ви пречат.

Колкото и да сте мнителни, не е възможно да създавате само успешни връзки. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да преживявате срещи и раздели. Свикнете с мисълта, че силната привързаност към някого не го прави част от вас и няма как да отнемете ничия свобода.

Характеристики на зодия Рак:

Управляваща планета: Луна

Стихия: вода

Качество: кардинален

Щастливи числа: 2, 4, 5, 8

Подходящ цвят: гълъбов, син, бледолилав, сребрист, охра

Камъни: опал, кристал, лунен камък

Цветя (растения): водна лилия, жасмин, растения с бели цветове

Метал: сребро

Талисман: сърце

Девиз: Аз се съмнявам

Късметлийски дни: понеделник, четвъртък

Неблагоприятни дни: вторник, събота

Подходящи държави: Холандия, Шотландия, Турция, Сирия, Австралия

Коментирай