Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Риби

Прочетете подробна прогноза за новата година

25.01.2018г. / 13 26ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Рибите разбират всичко и всеки, освен себе си. Те цял живот може да търсят собственото си Аз без да знаят какво точно е това Аз. Рибите имат своята истина, трудно намират сили за преодоляване на ежедневните проблеми, но дълбоко приемат проблемите на близките си и винаги са готови да се отзоват на помощ. Трудно остават на едно място. Те са граждани на света, те са навсякъде и никъде, интересуват се от всичко. Много са духовни и в повечето случаи – неуверени.

Рибите са жертви на себе си и на света. Остават деца до края на живота си. Те са предани и привързани, живеят в свой собствен свят, изграден върху мистика и фантазия. Рибите вярват в знаци, те не могат да правят черна магия и много лесно изчистват отрицателните енергии.

20 отличителни черти на зодия Риби

Ето каква е годишната прогноза за зодия Риби, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Нищо няма да получите „наготово“ през тази година. Ще постигнете всички цели, които сте си поставили, ако си създадете оптимална организация, вярвате в себе си и се отнасяте отговорно към работата си.

Творчески заряд не ви липсва, вдъхновение също, крайно време е да разгърнете природните си таланти. Приемете трудностите като предизвикателство и възможност да проверите силата на характера си. Опитайте се да извлечете от тях полза и заедно с актуалните си задачи да довършите всички отложени и изоставени до момента. Експериментирайте смело, но рискувайте умерено.

Как да спечелите любовта на жена зодия Риби?

Що се отнася до личния живот, преживяванията ще са нееднозначни. Любовните ви отношения ще се променят. Ще преживеете поредица от срещи и раздели или поне периоди, в които отношенията от ледено-смразяващи ще стигат до вулканично-изгарящи. Наслаждавайте се на емоциите такива, каквито са, защото благодарение на тях връзката ви ще е жива, макар и напрегната.

Вярвайте в собствената си уникалност, не се страхувайте от промените и ще се убедите, че реакцията на околните може да се нарече всичко друго, но не и безразличие.

Характеристики на зодия Риби:

Управляваща планета: Нептун

Стихия: вода

Качество: подвижен

Щастливи числа: 6, 7, 11

Подходящ цвят: морскосин, стоманеносив, пурпурен

Камъни: сапфир, бисер, аметист, лунен камък

Цветя (растения): нарцис, жасмин, минзухар, теменужка, незабравка

Метал: цинк

Талисман: възел, нарцис

Девиз: Аз се надявам

Късметлийски дни: понеделник, четвъртък, петък

Неблагоприятни дни: сряда

Подходящи държави: Италия, Гренландия.

Коментирай