Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Новолуние в Овен

16.04.2018г. / 15 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Вие много добре знаете, че където и да се появите ви забелязват и впечатлявате околните. През тази седмица ще се натъкнете на затруднения, а условието да се справите е да имате достатъчно добра мотивация. Дефинирайте ясно целите си, действайте разумно, преодолейте страховете и комплексите.

Сега сте в състояние да направите онова, което преди време ви се е струвало непостижимо. Крайните резултати ще ви помогнат да стабилизирате както позициите, така и финансите си. С допълнителните постъпления може да си позволите някои глезотийки, които ви радват.

Дева

Ако се натъкнете на някакви затруднения през тази седмица те ще се дължат основно на вредните ви навици във всякакъв аспект. Всичко, което принципно ви пречи за постигане на напредък, създаване на правилна тактика, поддържане на добро физическо и психическо състояние сега ще има още по-силно въздействие.

Ще го преодолеете, ако съчетаете желанията си с волята. Реагирайте на неуспехите спокойно и ги обсъждайте с близките си. Препоръките им може да не ви помогнат веднага, но ще ви подскажат правилното решение. Мислете както за финансовото, така и за здравословното си състояние.

Кои зодии трябва да избягвате, когато търсите любов?

Везни

Като цяло периодът ще е спокоен, но на моменти ще се налага да излизате от зоната на личното си удобство. Част от ситуациите ще са нови, в известен смисъл изненадващи и няма да имате готово решение за тях. В такива моменти вероятно ще се почувствате неспокойни, несигурни, ще се повиши адреналинът. Не изпадайте в паника.

Споделяйте тревогите и помнете твърдението на шопа, че „нема начин да нема начин“. Вярвайте на любимия човек, няма да ви подведе, ще прецени фактите много по-обективно от вас и ще ви предложи приложим вариант за действие.

Скорпион

На преден план ще излязат трудности, свързани с личните отношения и ще изместят назад всички останали текущи цели. Мислейки за любовните неуредици ще ви е трудно да се концентрирате върху професионалните задължения.

Ще се наложи за пореден път да разместите приоритетите, да се захванете за най-важното, което в случая е свързано с чувствата ви, за да възстановите емоционалния си баланс и да се справите със задълженията си разумно и безпогрешно. Опитайте се да преборите егоизма, да проявите съчувствие спрямо околните и решителност спрямо собствените си недостатъци. Действайте екипно.

Коментирай