Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Новолуние в Овен

16.04.2018г. / 15 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще се чувствате много по-сигурни в себе си през тази седмица, ако работите самостоятелно. Във ваша полза е да намалите контактите, не са изключени сблъсъци, свързани с комуникацията, неразбиране от страна на събеседниците, сериозни различия в мненията, които може да предизвикат дори прекратяване на някои връзки.

Постарайте се да преценявате фактите обективно и да избягвате стереотипните решения. Нестандартните варианти ще са много по-ефективни. Овладейте честолюбието си, избягвайте проявите на високомерие и отстоявайте собствените си интереси, особено когато става дума за пари.

Козирог

Желателно е да заложите изцяло на разума си през тази седмица. Създайте си ясен и точен график на работа. Избягвайте спонтанните решения, разчитайте на логиката, а не на фантазията. Всяко излизане извън рамките на правилата ще бъде съпроводено с разочарования. Обмисляйте решенията и приоритетите си по няколко пъти, критично и предпазливо.

Не се ентусиазирайте твърде много от новите си идеи. Ще се окажат неприложими или неефективни. През тази седмица правилната тактика е да действате с познати, проверени методи и да прилагате собствения си опит без да експериментирате.

Какво се крие зад рождената ви дата?

Водолей

Задълженията ви ще са малко повече от обикновено, защото ще се наложи да се върнете към стари проекти. За част от тях ще прецените, че са нужни корекции, за други ще е необходима актуализация или подходящи допълнения, трети ще трябва да обедините с новите.

Едва ли ще успеете да поддържате еднакво ниво на активност, работоспособността ви също ще изглежда като синусоида, но пък за сметка на това ще възприемате фактите в по-широк мащаб и няма да губите време за незначителни подробности. Романтичните отношения също ще са леко пасивни. Не страдайте, може да липсват вълнуващи емоции, но пък няма да имате и повод за остри спорове.

Риби

Събитията ще са предсказуеми. Ако имате намерение да промените нещо в рамките на обичайното си ежедневие не бихте се натъкнали на сериозни затруднения. През тази седмица е желателно да мислите предимно за себе си, за собствените си предпочитания, желания, мечти и стремежи.

Може да подредите целите си, като прецените реализацията им за по-дълъг период от време и наличните условия за старт в текущия период. Не забравяйте, че често големият и стабилен напредък се постига с малки крачки. Енергетиката ви е стабилна, изразявайте мнението си без заобикалки.

Коментирай