Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Новолуние в Овен

16.04.2018г. / 15 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Посрещаме новолунието в знака на зодия Овен. Какво ни очаква през тази седмица според зодията, вижте в астрологичната прогноза на астролог Петя Георгиева.

Овен

На 20.04 в 06:12 ч. Слънцето ще излезе от вашия знак. Може да се каже, че седмицата ви ще е разделена на две части. Ще започне със сравнително силна енергетика, която постепенно ще намалява, за да достигне едно сравнително ниско ниво в края на периода.

Настроението ви ще е твърде нестабилно. Не се учудвайте, ако на моменти се чувствате отпаднали или ви е трудно да се концентрирате. Ситуацията скоро ще се стабилизира, но в този период трябва да внимавате основно за две неща: да не проявявате алчност и да не се конфронтирате с близките си.

Телец

След новолунието в знака на Овена Луната ще навлезе във вашия знак. След нея на 20.04 в 06:12 ч. и Слънцето ще навлезе във вашия знак. При подобно разположение бихте могли да насочите усилията си към уреждане на личните отношения и към дейности, които до момента не са ви се получавали. И в двете направления предпоставките за напредък са налични.

Стига да запазите спокойствие и да се въздържате от прояви на егоизъм всичко, с което се захващате ще ви се получава сравнително точно и сравнително бързо. Ще има затруднения, свързани с държавната администрация, така че подготвяйте документите си изрядно, за да не се връщате за едно и също нещо няколко пъти.

Любовен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Близнаци

На 18.04 в 04:46 ч. Сатурн променя движението си в ретроградно и ще намали силата на влияние на Меркурий, управляващата ви планета, което пък ще се отрази негативно върху енергетиката ви. Нищо страшно като се има предвид, че самият Меркурий тогава вече ще е излязъл от ретроградност.

Ако спазвате няколко лесни препоръки ще съумеете да запазите ефективността си. Намалете контактите, особено с хора, които предимно ви губят времето. Избягвайте прекомерните физически натоварвания. Наблюдавайте, анализирайте, спазвайте правилата и се захващайте само с дейности, които са ви ясни.

Рак

Ще имате възможност да реализирате поне едно от най-съкровените си желания през тази седмица. Крайните резултати зависят само и единствено от умението ви да работите старателно и целенасочено. Сексапилни сте, енергетиката ви е стабилна, а настроението – ведро.

Възможностите ви не са за пренебрегване и е редно да се възползвате от тях. Не е изключено в средата на седмицата оценката ви за някои факти да се промени в противоположна посока, но ситуацията не бива да ви плаши. Важното е да не прекалявате с претенциите и да се въздържате от прояви на дребнавост.

Коментирай
Свободно време