Свободно време

Крум Савов: Имате пари за цигари, но нямате пари за закуска

Спортният журналист и съпругата му Мая участват в „Смени жената“

08.05.2018г. / 14 38ч.
Михаела Лазарова
Крум Савов: Имате пари за цигари, но нямате пари за закуска

Крум Савов и съпругата му Мая са поредната звездна двойка, която ще вземе участие във вълнуващия социален експеримент „Смени жената“. В два епизода на семейното риалити по bTV, които ще се излъчат на 9 май и 16 май от 21 ч., семейство Савови ще размени живота и бита си с друго популярно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови, познати като герои на социалния проект на bTV „Бригада Нов дом“.

Размяната на двете съпруги ще бъде емблематична за втория сезон на „Смени жената“ и ще покаже в изчистен вид сблъсъка на две жени от различни социални нива и коренно различни всекидневни практики. Благодарение на участието си в предаването, двете Маи ще получат възможността да видят живота си от различен ъгъл и да постигнат позитивна промяна.

Мая и Крум Савови са едно от популярните семейства у нас – Крум е един от най-известните спортни журналисти, а половинката му – дипломиран фармацевт. Едновременно с успешната си кариера Мая е и майка на пълен работен ден. Двамата са заедно от 14 години, а най-голямото им щастие са близнаците им – Крум-младши и Катрин. Амбициите на звездната двойка са свързани главно с тяхното бъдеще. Семейството няма финансови притеснения и живее нашироко, но в дома на Савови цари спартанска дисциплина, свързана както с учението и спорта, така и с възпитанието как се изкарват пари.

Мая и Васил Кючукови са многодетно семейство и също са известни от телевизионния екран, но заради тежката си съдба. Живеят на ръба на бедността и поради този факт преди година техният дом бива преобразен от екипа на Мария Силвестър. Васил работи като заварчик, а Мая е безработна домакиня, отдадена на грижите за дома. Двамата имат общо три деца, като с тях живее и малката сестра на Мая.

Домакинството от 6 човека оцелява с по 6-7 лева на ден, а родителите често се лишават от насъщния, за да се вместят в бюджета си. Двете семейства ще разменят съпругите си за една седмица, за да опитат нов модел на живот, коренно противоположен на своя. Мая Савова ще бъде поставена пред невъзможната задача да храни 6 човека с по-малко от 10 лева на ден, докато в същото време домакинята от Слатина ще бъде принудена да разхищава пари за храна.

Крум Савов ще бъде дълбоко откровен с „новата“ си съпруга и ще разкрие трогателни факти от детството си, но няма да ѝ спести и мнението си. Дали това ще накара спортния журналист да съжалява за думите си, или ще го амбицира да вземе поуки за собственото си семейство, ще разберете в двата епизода на „Смени жената“, които ще се излъчат на 9 и 16 май от 21 часа.

Снимка: btv

Коментирай